Aktuelno

Napad u Ripnju: Ubijena devojčica, ranjene tri osobe, osumnjičeni se predao policiji nakon potere

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Tanjug, RTS

10/04/2023

-

15:16

Euronews

veličina teksta

Aa Aa

U beogradskom naselju Ripanj ubijena je devojčica, rođena 2007. godine, dok su tri osobe ranjene. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su S. I. (38) koji se sumnjiči da je počinio zločin. 

Kako se sumnja, on je nakon svađe povredio tri osobe, a potom automobilom odvezao šesnaestogodišnju devojčicu kojoj je oštrim predmetom zadao povrede od kojih je ubrzo preminula, saopštio je MUP. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako je ranije preneo Tanjug, osumnjičeni je prvobitno pobegao u crnom automobilu "folksvagen polo". Policija je, kako prenose elektronski mediji, pokrenula akciju "Vihor" i tragala za 38-godišnjim muškarcem, za koga se sumnja da je izbo komšije, među kojima je i 16-godišnja devojčica koja je podlegla povredama. Osumnjičeni se predao policiji nakon čega je uhapšen.

24sedam/Katarina Mihajlović

 

Zločin se dogodio oko 14 sati, a policija je i dalje na terenu. Povređene osobe prevezene su u Urgentni centar i nisu životno ugrožene, rečeno je u toj ustanovi.

Kako se sumnja, žrtve su članove jedne porodice, a ranjeni su majka, baka i ujak devojčice. Porodica je inače živela u teškim uslovima i za nju je pre nekoliko godina prikupljana novčana pomoć. 

Motiv zločina nije poznat, a komšije navode da je osumnjičeni uleteo u kuću komšija odakle je izvukao devojčicu. 

Komentari (0)

Srbija