Aktuelno

Snimak zastrašujućeg ubistva psa u Dimitrovgradu: Uhapšena žena osumnjičena da je životinju do smrti tukla motkom

Komentari

Autor: Euronews Srbija

27/04/2023

-

12:07

Snimak zastrašujućeg ubistva psa u Dimitrovgradu: Uhapšena žena osumnjičena da je životinju do smrti tukla motkom
Snimak zastrašujućeg ubistva psa u Dimitrovgradu: Uhapšena žena osumnjičena da je životinju do smrti tukla motkom - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Snimak zastrašujućeg nasilja nad životinjom na kome se vidi kako žena u Dimitrovgradu drvenom motkom prebija psa do smrti uznemirio je javnost u Srbiji. Zbog ovog nezapamćenog slučaja uhapšena je  M. M. (1970) iz Dimitrovgrada, koja je osumnjičena za krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

Javnost je za ovaj uznemirujući događaj saznala juče kada se snimak prebijanja psa pojavio na društvenim mrežama. Snimak prikazuje ženu kako sa velikom motkom prilazi kućici iza koje se nalazi štene, a potom počinje besomučno da ga udara motkom.

"Kude!? Kude!? Kide!?", čuje se na snimku koji je ubrzo počeo da se deli društvenim mrežama, čiji su korisnici komentarisali da zbog svireposti nisu u stanju da pogledaju više od prvih par sekudni snimla. 

Životinja se već posle nekoliko udaraca više nije pomerala, ali žena uprkos tome nastavila s udaranjem.

Uhapšena osumnjičena iz Dimitrovgrada

U Policijskoj upravi Pirot za Euronews Srbija je rečeno da je žena, koja je snimljena kako motkom udara psa do smrti, uhapšena i uz krivičnu prijavu sprovedena Osnovnom javnom tužilaštvu. Potom se ovim povodom oglasio i MUP sa više detalja.

Kako su naveli do brutalnog prebijanja psa došlo je u dvorištu porodične kuće osumnjičene, a za sada nije poznato ko je vlasnik ubijenog psa. 

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su M. M. (1970) iz Dimitrovgrada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja", naveli su iz MUP-a i dodali da se ona se sumnjiči da je u dvorištu porodične kuće u Dimitrovgradu, drvenim štapom više puta zadala udarce psu nepoznatog vlasnika, koji je preminuo usled zadobijenih povreda.

"M. M. je uz, krivičnu prijavu, sprovedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Pirotu", kažu u MUP-u.

 

Komentari (0)

Srbija