Aktuelno

Noć u Beogradu: Dve osobe ranjene u pucnjavama, Hitna intervenisala 119 puta

Komentari

Autor: Tanjug

23/05/2023

-

07:33

Noć u Beogradu: Dve osobe ranjene u pucnjavama, Hitna intervenisala 119 puta
Noć u Beogradu: Dve osobe ranjene u pucnjavama, Hitna intervenisala 119 puta - Copyright TANJUG / KANCELARIJA ZA KIM

veličina teksta

Aa Aa

Tokom protekle noći su dežurale 23 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 119 puta, a od toga čak 29 intervencija je obavljeno na javnim mestima.

Oko 20 časova se dogodila saobraćajna nesreća na Bežanijskoj kosi, u kojoj su dve žene starosti 38 i 42 godine sa težim povredama prevezene u Zemunsku bolnicu. 

Bilo je nekoliko poziva zbog osoba u alkoholisanom stanju, koje su prevožene na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

Javljali su se hronični bolesnici, a prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, kao i svake noći najviše je bilo poziva hipertenzičara i osoba sa psihijatrijskim tegobama i astmatičara.

U Ulici Maksima Gorkog na Vračaru, sinoć u 19.40 sati, mladić starosti 26 godina upucan je u butinu i sa teškom povredom i obilnim krvarenjem prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Nedaleko od mesta prvog napada, u Novopazarskoj ulici isti napadač upucao i drugog mladića, starosti 20 godina, koji je pokušao da pobegne i sa ustrelnom ranom leđa prevezen je u Urgentni centar.

Komentari (0)

Srbija