Aktuelno

Tokom prve noći Egzita iz saobraćaja isključeno 60 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Komentari

Autor: Fonet

07/07/2023

-

23:55

Tokom prve noći Egzita iz saobraćaja isključeno 60 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola
Tokom prve noći Egzita iz saobraćaja isključeno 60 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola - Copyright MUP Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Tokom prve noći festivala EXIT iz saobraćaja je isključeno 60 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a pet zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, izjavio je večeras načelnik Uprave saobraćajne policije Siniša Lakićević i pozvao posetioce festivala da poštuju propise, budu odgovorni i time sačuvaju svoj i živote drugih ljudi.

Lakićević je u sklopu kampanje Agencije za bezbednost saobraćaja posetio saobraćajne policajce angažovane na obezbeđenju festivala i naglasio je da je imperativ Ministarstva unutrašnjih poslova da posetioci te muzičke manifestacije i građani Novog Sada budu bezbedni i da tokom festivala policija intenzivno kontroli sati saobraćaj, saopštio je MUP Srbije.

On je podsetio da je tokom prošlogodišnjeg festivala iz saobraćaja je isključeno 200 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola i 15 pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, da se taj trend nastavio jer je sinoć isključeno 65 vozača - 60 pod dejstvom alkohola, a pet zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Načelnik Uprave saobraćajne policije pozvao je sve posetioce festivala da u sklopu kampanje "Vozi odmoran“ na put ne kreću umorni i neispavani i da poštuju saobraćajne propise.

Komentari (0)

Srbija