Aktuelno

Koliko se čeka na granicama: Na Gradini i Preševu putnička vozila i do 60 minuta, na Gostunu 30 minuta

Komentari

Autor: Tanjug

15/07/2023

-

09:12

Koliko se čeka na granicama: Na Gradini i Preševu putnička vozila i do 60 minuta, na Gostunu 30 minuta
Koliko se čeka na granicama: Na Gradini i Preševu putnička vozila i do 60 minuta, na Gostunu 30 minuta - Copyright Uprava Carina/Unsplash

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Uprave granične policije u 8 časova, na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, a na ulazu 30 minuta, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije. 

Na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila i autobuse je 60 minuta, a na graničnom prelazu Gostun, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta.

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, čekaju 60 minuta, a na Horgošu 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila. Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Na auto-putu E-75, na petlji Aleksinac, 17. i 18. jula, od 7 do 17 časova, biće izvođeni radovi na elektroinstalacijama u razdelnom pojasu, uz zauzimanje preticajne saobraćajne trake smera ka Beogradu, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na putu Ćuprija - Despotovac, u mestu Ćuprija, do 20. jula na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na pojačanom održavanju kolovoza i natputnjaka. Saobraćaj iz Ćuprije odvijaće se putem Ćuprija - Glogovac - Medveđa - Despotovac. 

Na auto-putu E-75, zona petlje Vodanj, do 31. jula izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na sanaciji nadvožnjaka. Saobraćaj se u smeru Niša odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, a u smeru Beograda zaustavnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Beograd - petlja Lasta, u oba smera, do 18. jula, do 06 sati, biće izvođeni radovi na obeležavanju razdelne linije, uz zauzimanje preticajne saobraćajne trake.

Na putu Oraovica - Predejane, do 01. novembra na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji mosta preko reke Južna Morava. Alternativni putni pravac je lokalni put od Sarajevskog mosta do naseljenog mesta Grdelica.

 

 

Komentari (0)

Srbija