Aktuelno

Izmene na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Komentari

Autor: Tanjug

24/07/2023

-

09:08

Izmene na pojedinim deonicama puteva zbog radova
Izmene na pojedinim deonicama puteva zbog radova - Copyright Fonet/MGSI, Tanjug/Miloš Milivojević, Strahinja Aćimović, Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Na auto-putu E-763, Preljina - Pakovraće, u oba smera izvodiće se radovi na popravci oznaka na kolovozu (tačke u magli) od danas do 29. jula, u toku svetlog dela dana, u zaustavnoj saobraćajnoj traci, prvo jednog, a zatim drugog smera.

Na auto-putu E-75, od petlje Novi Sad Jug do petlje Beška, u smeru ka Beškoj u toku su radovi u pokretu na košenju trave u srednjem pojasu, danas do 15 časova. Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka u dužini od 5 kilometara, a saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Trupale, iz pravca Niša izvode se radovi na redovnom održavanju od danas do 26. jula, od 7 do 17 časova. Za vreme izvođenja radova doći će do zauzeća preticajne saobraćajne trake.

Na putu Srpski Miletić - Odžaci, kroz mesto Odžaci, u dužini od oko 2,5 kilometara, zbog rehabilitacije kolovoza na snazi će biti obustava saobraćaja do 25. avgusta, do 17 časova,. Alternativni putni pravci su: put Srpski Miletić - Bogojevo, pa opštinski put od Bogojeva, preko Karavukova do Odžaka.

Na putu Vrbas - Zmajevo na snazi je obustava saobraćaja do 30. septembra do 17 časova, zbog radova na rehabilitaciji kolovoza od Vrbasa do Bačkog Dobrog Polja i kroz Bačko Dobro Polje. Alternativni putni pravci su: Vrbas - Srbobran, pa Srbobran - Sirig i Sirig - Zmajevo.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija