Aktuelno

Tuča i pucnjava u lokalu u Prištini: Preminuo ranjeni muškarac, još 20 osoba povređeno

Komentari

Autor: Tanjug

05/08/2023

-

09:14

Tuča i pucnjava u lokalu u Prištini:  Preminuo ranjeni muškarac, još 20 osoba povređeno
Tuča i pucnjava u lokalu u Prištini: Preminuo ranjeni muškarac, još 20 osoba povređeno - Copyright V. Ćup

veličina teksta

Aa Aa

Jedna osoba je ubijena, a 20 je povređeno nakon pucnjave sinoć u prištinskom baru "Bon Vivan", objavio portal Reporteri, navodeći saopštenje policije da je incidentu prethodila svađa.

Portparopl KC u Prištini Baki Keljani potvrdio je za Euronews Srbija da je preminuo muškarac (39) koji je sinoć povređen u pucnjavi.

Prethodno je direktor te zdravstvene ustanove Naser Sila rekao za Telegrafi da je muškarac nakon hirurške intervencije prebačen na reanimaciju, ali da je, i pored intenzivne terapije, jutros preminuo. Prema rečima Uke, muškarac je imao povrede u predelu stomaka. 

Sumnja se da je nakon svađe u kafani, među nekolicinom osumnjičenih, korišćeno i vatreno oružje, a četvorica osumnjičenih kosovskih muškaraca su ranjena, dok je njih 17 - tri muškarca i 14 žena, povređeno od razbijenih čaša i flaša, saopštila je policija.

Četvorica osumnjičenih za učešće u sukobu su hospitalizovani, a peti osumnjičeni je u bekstvu. Policija je na mestu sukoba našla četiri čaure i mrlje od krvi, a u toku je potraga za jednim od osumnjičenih koji je u bekstvu. 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija