Aktuelno

Sudar tramvaja i autobusa na Trošarini, desetoro povređenih, dve osobe teže

Komentari

Autor: Euronews Srbija, RTS, Tanjug

14/08/2023

-

07:23

Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Najmanje deset osoba je povređeno, dve teže u udesu autobusa i tramvaja na Trošarini. Do udesa autobusa na liniji 50 i tramvaja na liniji 9 je došlo oko 6 sati.

Dve osobe su teže povređene i prevezene u Urgentni centar, kada je jutros oko šest sati na Trošarini tramvaj iskočio iz šina, posle sudara sa gradskim autobusom, rečeno je RTS- u Hitnoj pomoći.

"Imamo oko deset povređenih, još jedna naša ekipa je na licu mesta. Dva pacijenta sa teškim telesnim povredama zbrinuta su na licu mesta po protokolu za traume i prevežena su na Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja kao i svi ostali povređeni putnici koji su preveženi u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja", navodi dr Bojana Aćimović iz Hitne pomoći.

Tanjug/video

 

Povređeno je šest osoba iz autobusa, a u tramvaju tri putnika i vozač.

Na mestu nesreće nalaze se četiri ekipe hitne pomoći i policija.

Uviđaj je u toku.

Tanjug

Tokom protekle noći, kod broja jedan u Beogradskoj ulici u Sremčici, došlo je do saobraćajnog udesa u kome je lakše povređena 21-godišnja devojka, koja je prevezena u Urgentni centar.

Tokom noći ekipe Hitne pomoći intervenisale su ukupno 92 puta, od čega 18 puta na javnim mestima. Najviše su se javljali srčani bolesnici i astmatičari, kao i pacijenti sa bolovima u grudima.

Komentari (0)

Srbija