Aktuelno

Noć u Beogradu: Dve saobraćajke, u Resniku muškarac povređen u pucnjavi

Komentari

Autor: Tanjug

17/08/2023

-

07:22

Noć u Beogradu: Dve saobraćajke, u Resniku muškarac povređen u pucnjavi
Noć u Beogradu: Dve saobraćajke, u Resniku muškarac povređen u pucnjavi - Copyright Tanjug/Kancelarija za KiM

veličina teksta

Aa Aa

Tokom noći u Beogradu su se dogodile dve saobraćajne nesreće od kojih jedna teška i u njoj su posle prevrtanja automobila ozbiljno povređena dva muškarca, dok je u Resniku došlo do pucnjave kada je jedan muškarac zadobio prostrelne rane, rečeno je Tanjugu jutros u Hitnoj pomoći.

Automobil se prevrnuo 01.21 u Hercegovačkoj ulici, a dva teško povređena uškarca starosti 23 i 26 su kolima hitne pomoći prevezena u Urgentni centar na reanimaciju.

Manje od jednog sata posle nesreće u Hercegovačkoj ulici ekipe Hitne pomoći su intervenisale u Resniku gde je u 02.10 upucan muškarac starosti 45 godina i on je sa dve prostrelne rane kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu.

Ekipe Hitne pomoći su intervenisale nekoliko puta zbog slučajeva intoksikacije alkoholom na javnim mestima i svi alkoholisani pacijenti su voženi na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju. 

Kao i svake noći, u velkom broju su se javljali hronični bolesnici, najviše astmatičari, hipertenzičari, psihijatrijski i pacijenti sa malignitetima. Prema rečima dežurnog lekara 22 ekipe Hitne pomoći su intervenisale ukupno 103 puta, od toga 19 puta na javnim mestima.

Komentari (0)

Srbija