Aktuelno

Brend PEZ nagrađuje najvernije potrošače: Pezooomanija je stigla u Srbiju!

Komentari

Autor: Euronews Srbija

24/08/2023

-

13:37

Brend PEZ nagrađuje najvernije potrošače: Pezooomanija je stigla u Srbiju!
Brend PEZ nagrađuje najvernije potrošače: Pezooomanija je stigla u Srbiju! - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

 Sa ciljem nagrađivanja najvernijih PEZ potrošača, poznati brend PEZ danas je pokrenuo fantastičnu nagradnu igru – Pezooomanija. Svi ljubitelji ovog slatkiša sa dugom tradicijom imaće priliku da učestvuju u nagradnoj igri koja će svakome izmamiti osmeh na lice, jer gde je PEZ tu i je kez!

Uz samo malo osmeha i kupovinu bilo kojeg PEZ proizvoda u vrednosti od 299 dinara na jednom računu, u periodu od 21.8.2023. do 24.9.2023. godine, prijavite se i očekujte vredne nagrade. Sve što je potrebno da biste učestvovali jeste da pošaljete SMS na broj 5006 sa sadržajem: PEZ (razmak) broj računa, ili jednostavno ispunite formu na internet stranici www.igrajsesanama.rs.

Za svoje najvernije potrošače, brend PEZ pripremio je NEDELJNE, ali i GLAVNU Pezooomanija nagradu! Više srećnih dobitnika imaće priliku da osvoji neku od zanimljivih NEDELJNIH nagrada: 5 x Pametni dečiji satovi za svaki veseli trenutak, 5 x Bicikl za vožnje puna avantura, 5 x Đački vaučeri (10.000 rsd) za slatke đačke uspomene, 10 x Paket Pez čarolije ( uz 3 čudesne figurice i 6 fenomenalnih refila). Imena dobitnika (svakog vikenda) biće objavljena na zvaničnom sajtu nagradne igre.

Srećni dobitnik GLAVNE nagrade imaće priliku za šoping iz snova uz vaučer u vrednosti od 200.000 dinara u robnoj kući IKEA!

Pravo da učestvuju u Nagradnoj igri u robi i uslugama imaju sva punoletna fizička lica, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije. Zapamtite, jedno lice ne može biti dobitnik NEDELJNE nagrade više puta, ali dobitnik NEDELJNE nagrade može biti i dobitnik GLAVNE nagrade – u pravom duhu Pezooomanije!

Ovo je vaš trenutak da zablistate! Pezooomanija čeka na vas - nabacite kez i uz PEZ osvojite fantastične nagrade! Srećno!

Komentari (0)

Srbija