Društvo

Do kraja sedmice smena sunca, oblaka, povremeno i kiša: Danas temperatura do 27 stepeni

Komentari

Autor: Euronews Srbija

25/10/2023

-

07:47

Euronews Srbija

veličina teksta

Aa Aa

U toku noći stigli su oblaci sa zapada. Za danas pripremite kišobran. Promena vremena i ovog puta stiže nam sa zapada, rekla je urednica vremenske prognoze Euronews Srbija i meteorloškinja Milena Ćirković. Kako kaže, ciklon i oblačni sistem stigli su do našeg regiona i pojednih delova Srbije. 

"Ovu promenu, osim oblaka i kiše, prati i blagi pad temperature. Iako će malo osvežiti, vrednosti će i dalje biti iznad proseka. Maksimalna dnevna danas od 22 do 27 stepeni Celzijusa", rekla je ona.

Ćirković kaže da kišu u narednim satima treba da očekuju uglavnom stanovnici južnije od Užica i Čačka. U severnim i centralnim predelima oblačni sistem sa kišom već je prošao, tako da se u ovim krajevima u narednim satima očekuje delimično razvedravanje.

"Sa prolaskom oblaka, vetar će malo dobiti na intezitetu tako da će naredni sati biti vetroviti. Vetar će i dalje duvati sa juga", rekla je ona.

U nastavku nedelje smena sunca, oblaka, povremeno i kiša.Malo će i osvežiti ali će temperatura i dalje biti iznad proseka, i jutarnja i dnevna. Na saharski pesak u vazduhu računajte sve do petka.

Komentari (0)

Srbija