Društvo

Glasajte za Euronews.rs: Euronews Srbija treću godinu zaredom u trci za najbolji regionalni informativni portal

Komentari

Autor: Euronews Srbija

01/11/2023

-

18:20

Glasajte za Euronews.rs: Euronews Srbija treću godinu zaredom u trci za najbolji regionalni informativni portal
Glasajte za Euronews.rs: Euronews Srbija treću godinu zaredom u trci za najbolji regionalni informativni portal - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Portal Euronews.rs i ove godine je u konkurenciji za najbolji regionalni online news portal. Izbor sada već tradicionalno, šesti put organizuje "Media daily", specijalizovani regionalni portal za medije i telekom industriju.

Portal Euronews.rs se treći put zaredom našao među nominovanima, i to u trećoj godini postojanja, što predstavlja priznanje za kvalitet i poštovanje novinarskih standarda. 

Euronews Srbija je brendirana afilijacija Euronews-a, koja emituje lokalne, regionalne, nacionalne i međunarodne vesti na TV i digitalnim platformama, u produkciji sopstvenog tima novinara i dopisnika. Deo je šire Euronews mreže, koja emituje globalne vesti na više jezika.

Portal euronews.rs, zajedno sa televizijom Euronews Srbija, informativni je kanal koji je posvećen objektivnom, nepristrasnom i preciznom novinarstvu, koje Euronews porodica i njeni mediji promovišu svuda gde su prisutni.

U konkurenciji za najbolji regionalni news portal je još 19 news sajtova iz regiona. Na listi su tri portala iz BiH, jedan iz Crne Gore, sedam iz Hrvatske, jedan iz Severne Makedonije, tri iz Slovenije i pet iz Srbije.

Čitaoci imaju priliku da za Euronews.rs glasaju u periodu od 1.11 do 30.11.2023. godine u anketi na portalu "Media Daily", a rezultati će biti objavljeni osmog decembra u podne.  

Komentari (0)

Srbija