Društvo

Teretnjaci na Batrovcima čekaju šest sati

Komentari

Autor: Tanjug

20/11/2023

-

18:41

Teretnjaci na Batrovcima čekaju šest sati
Horgoš - Copyright Uprava Carina

veličina teksta

Aa Aa

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlasku iz zemlje, zadržavaju se šest sati, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 sati, teretnjaci na Horgošu čekaju tri sata, na Kelebiji dva, a na Gradini jedan sat.

Na auto-putu E-75, petlja Kovilj - petlja Sirig, u oba smera, radovi na orezivanju ukrasnog šiblja u srednjem pojasu do 28. novembra od 7 do 15 časova. Saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Kraljevo - Mrčajevci, radovi na kolovoznoj konstrukciji u zoni mosta preko Musine reke u Adranima, do 5. decembra do 16 časova obustava saobraćaja zbog izvođenja asfalterskih radova. 

Alternativni putni pravac: Mrčajevci – Knić – Ravni Gaj – Vitanovac – Kamidžora – Jarčujak.

Zlatibor - Borova Glava, radovi u sklopu rehabilitacije do 29. decembra. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima.

Aleksinac - Sokobanja, radovi na rehabilitaciji puta, do 18. decembra od 7 do 17 časova, na ulazu u grad Sokobanja i na izlazu iz Sokobanje ka Blendiji. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Zagrađe - Miloševa Kula, radovi na popravci mosta preko Crne reke, do 26. decembra. Saobraćaj preko mosta odvija se jednom saobraćajnom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila.

Komentari (0)

Srbija