Društvo

Padavine otežavaju vožnju, očekuje se pojačan saobraćaj

Komentari

Autor: Tanjug

08/01/2024

-

08:21

Padavine otežavaju vožnju, očekuje se pojačan saobraćaj
Padavine otežavaju vožnju, očekuje se pojačan saobraćaj - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Padavine otežavaju vožnju, uz stvaranje snežnog pokrivača i u nižim predelima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). 

Poslednji je neradni dan povodom Božića, pa se saobraćaj uobičajeno pojačava na svim glavnim putnim pravcima i na prilazima gradovima. 

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na  naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila, dok teretna vozila na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, čekaju dva sata.

Na graničnom prelazu Bačka Palanka normalizovan je saobraćaj za putnička motorna vozila, kao i za teretna ukupne mase do 3,5 tone, dok je za autobuse i dalje na snazi obustava saobraćaja, iz razloga što je došlo do oštećenja mosta na Dunavu.

Granični prelaz Bajmok – Bačalmaš radiće u vremenu 07-24m časa, svakog vikenda (petak, subota i nedelja), do 14. januara.

Granični prelaz Bački Vinogradi – Ašothalom radiće u vremenu 07-22 časa, svakog vikenda (petak, subota i nedelja), do 16. januara. Granični prelaz Horgoš-2 radiće do 31. januara od 00-24 časa.
 

Komentari (0)

Srbija