Društvo

I dalje gužve na graničnim prelazima, čeka se do sat vremena

Komentari

Autor: Tanjug

03/08/2021

-

08:54

I dalje gužve na graničnim prelazima, čeka se do sat vremena
Gostun - Copyright Uprava Carina

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.40 sati, za putnička motorna vozila, na izlazu iz zemlje, zadržavanje na graničnom prelazu Preševo je oko 30 minuta, a na prelazu Gostun oko 50 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za putnička vozila.

Printscreen AMSS

 

Nešto duže čekaju teretna vozila. Na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu Batrovci, ona čekaju oko 120 minuta, na prelazu Šid oko 60 minuta, na Horgošu oko 90 minuta, a na Kelebiji oko 180 minuta.

Radovi na putevima 

Na auto-putu E-75, na petlji Bubanj Potok, u smeru Niš-Beograd, danas će se, od 17 do 21 sat, izvoditi radovi na uklanjanju portala za izmenjivu saobraćajnu signalizaciju, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".


Za saobraćaj će biti zatvorene zaustavna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će u dužini od 100 metara, biti preusmeren na preticajnu saobraćajnu traku. U periodu od 19.30 i 20.30 sati, doći će do kratkotrajnih 15-minutnih obustava saobraćaja.

Na auto-putu E-75, petlja Pojate - petlja Ražanj, radovi na rekonstrukciji mosta preko Jovanovačke reke do 7. avgusta. Za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, smer Beograd - Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Tanjug/Zoran Žestić

 

Na putu Stara Pazova - Stari Banovci, do 10. avgusta, doći će do izmene režima saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza. Iz pravca Beograda biće zatvoreno isključenje za Stare Banovce. Alternativni putni pravac je petlja Nova Pazova. Iz pravca Novog Sada uključenje za Stare Banovce moguće preko petlje Stara Pazova ili petlje Nova Pazova.

Na putu Krčmar - Divčibare, obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji puta, do 1. oktobra. Alternativni putni pravac je obilaznica Mionica - Divci - Valjevo - Kaona - Divčibare.

Na putu Golubinci-Popinci (izlaz), do 20. septembra, radovi na rehabilitaciji puta. Radovi se pomeraju sukcesivno, uz naizmenično propuštanje vozila.

U saopštenju se navodi da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
 

Komentari (0)

Srbija