Društvo

Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova, moguća čekanja na graničnim prelazima

Komentari

Autor: Tanjug

30/03/2024

-

08:24

Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova, moguća čekanja na graničnim prelazima
Tanjug/MGSI/Predrag Mitić - Copyright Tanjug/MGSI/Predrag Mitić

veličina teksta

Aa Aa

Na putu Pakovraće (Markovica) - Kratovska stena, od 1. aprila do 15. maja, od 8 do 17 časova, biće izvođeni radovi na redovnom održavanju kolovoza i putnog pojasa, uz naizmenično propuštanje vozila, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na putu Novi Sad - Rumenka, na nadvožnjaku prema Rumenci, danas će biti izvođeni radovi na redovnom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Zbog radova na auto-putu E-80, Niš istok - Bela Palanka, tunel Bancarevo, 1. aprila, od 10 do 18 časova, biće obustavljen saobraćaj u desnoj tunelskoj cevi, smer ka Pirotu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz levu tunelsku cev.

Zbog tih radova 3. aprila, u od 9 do 17 časova, biće obustavljen saobraćaj u levoj tunelskoj cevi, smer ka Nišu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz desnu tunelsku cev.

Na auto-putu E-75, petlja Novi Sad Sever - Sirig, ka Subotici, danas toko svetlog dela dana izvode se radovi na redovnom održavanju, uz zauzeće vozne i zaustavne saobraćajne trake u zoni radova, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Tanjug/Zoran Žestić

 

Na auto-putu E-75, petlja Orlovača - petlja Avala, od petlje Orlovača do mosta broj 15 (ispred tunela Straževica), ka Nišu, do 06. aprila do 16 časova u toku su  radovi na nivelacionoj korekciji rigola. 

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Moguća čekanja na graničnim prelazima

Uskršnji vikend po gregorijanskom kalendaru i pojačan saobraćaj na auto-putevima koji vode iz pravca Mađarske i Hrvatske može uticati na povremeno duže vreme zadržavanja na najfrekvenijim putničkim terminalima naših graničnih prelaza sa ovim zemljama, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije. 

Povećan je broj vozila na auto-putevima koji iz pravca Subotice i Šida vode ka Beogadu, a potom ka Nišu ili Čačku, pa je potrebno voziti pažljivije. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP Putevi Srbije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije dobijenim u 5.15 sati, na graničnim prelazima nema zadržavanja.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija