Društvo

Da li će ove godine biti Roštiljijade: TO Leskovca uveliko reklamira manifestaciju, konačnu odluku doneće Krizni štab

Komentari

Autor: FoNet

21/08/2021

-

22:18

Da li će ove godine biti Roštiljijade: TO Leskovca uveliko reklamira manifestaciju, konačnu odluku doneće Krizni štab
Roštiljijada u Leskovcu - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Turistička organizacija Leskovca uveliko reklamira Roštiljiljadu, a mediji najavljuju izvođače, iako su u petak pre podne leskovački zvaničnici uveravali da odluku od njenom održavanju može da donese samo Repbublički krizni štab.

Gradonačelnik Leskovca Goran Goran Cvetanović tvrdio je da Republički krizni štab donosi odluku o tome da li će biti Roštiljijade ili ne, a direktor Turističke organizacije Leskovca (TOL) Nebojša Kocić ubeđivao da ni on ni Cvetanović ne mogu da donesu takvu odluku.

Leskovački mediji nisu dobili nikakvo obaveštenje o tome, ali je RTS u udarnom terminu, pre drugog

dnevnika, najavio održavanje Roštiljiade, što je radila i Turistička organizacija Leskovac od sinoć na društvenim mrežama, sa unapred pripremljenim spotovima.

 

 

Obaveštenja nema ni na sajtu grada, a iz TOL je stiglo obaveštenje o tome da će saobraćaj u centru grada biti zaustavljen.

Informacija o tome kome će sve građani Leskovca iz budžeta da plaćaju velike honorare za nastupe takođe nema ni na sajtu Turističke organizacije.

Istovremeno, danas je ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević najavila da će Krizni štab za suzbijanje epidemije koronavirusa zasedaće sledeće sedmice.

Nije poznato ko je preuzeo odgovornost i doneo odluku o održavanju Roštiljijade, koja počinje 23. avgusta, ali se zna da će, navodno , da bude 12 kontrolnih punktova, sa zdravstvenim radnicima, gde bi trebalo da se obavlja testiranje na koronu.

Ključno je pitanje ko će biti odgovoran ako Roštiljijada donese povećani broj zaraženih i ko će da bude odgovoran i za one ljude koji neće moći da se normalno leče zbog Roštiljijade i posledica posle nje.

Komentari (0)

Srbija