Društvo

Preminuo novinar i PR stručnjak Miloje Sekulić

Komentari

Autor: BIZLife

14/09/2021

-

16:55

Preminuo novinar i PR stručnjak Miloje Sekulić
Miloje Sekulić - Copyright Medija centar

veličina teksta

Aa Aa

Suosnivač agencije za digitalni PR i marketing Homepage i dugogodišnji konsultant i novinar Miloje Sekulić preminuo je u Beogradu u 55. godini, saopštilo je Udruženje poslovnih konsultanata Srbije.

Rođen je 8. juna 1966. u Beogradu. Diplomirani je građevinski inženjer i novinar. Završio je i postdiplomske specijalističke studije na programu Elektronsko poslovanje na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, postdiplomske studije "Savremeno poslovanje i globalne računarske mreže" na Alternativnoj akademskoj obrazovnoj mreži .

Radio je u sektoru za inoposlove i marketing CIP-a. Paralelno sa tim, tokom bogate novinarske karijere, pisao je za mnoge časopise i radio na popularizaciji primene interneta u poslovanju i životu. Učestovao je u pokretanju „E magazina“ ( nekoliko godina najčitanijeg poslovnog magazina u Srbiji), čiji je direktor i glavni i odgovorni urednik bio od juna 2003. godine. Pisao je na mnogim kolektivnim i korporativnim blogovima.

Bio je suosnivač IT&Internet konsalting agencije VEZA d.o.o. Od 2007. bio je direktor sektora za online PR u agenciji McCann Erickson Public Relations. Od marta 2011. bavio se internet konsaltingom kao vlasnik konsultantske „Internet agencije“ i suosnivač nagrađivane digitalne agencije „Homepage“.

Bio je član je Udruženja poslovnih konsultanata Srbije i Društva Srbije za odnose sa javnošću. Jedan je od osnivača Srpske asocijacije menadžera. Od februara 2016. član je Upravnog odbora Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS).

Miloje Sekulić je bio član Udruženja i u prvoj grupi međunarodno sertifikovanih poslovnih konsultanata u Srbiji. Dao je značajan doprinos menadžement konsaltingu na našim prostorima.

Bio je i kolumnista magazina BIZLife.

Preminuo je u Beogradu 12. septembra.

Komentari (0)

Srbija