Društvo

Teretna vozila na Kelebiji čekaju sedam sati

Komentari

Autor: Tanjug

30/09/2021

-

18:40

Teretna vozila na Kelebiji čekaju sedam sati
Teretna vozila na Kelebiji čekaju sedam sati - Copyright Tanjug/Uprava carina

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Uprave granične Policije na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila, ali teretna vozila čekaju na prelazu Kelebija sedam sati, a na Bezdanu šest.


Na Horgošu teretna vozila čekaju pet sati, na prelazu Šid četiri sata, na Batrovcima i Sremskoj Rači tri, a na prelazu Gradina sat vremena.

Zbog promenljivih vremenskih prilika i povremenih padavina saobraćaj će se i tokom večeri odvijati po mestimično mokrim i klizavim kolovozima, upozorava Automoto savez Srbije.

Izmene saobraćaja

AMS ukazuje na izmene u rezim saobraćaja zbog radova na pojedinim deonicama, te najavljuje da će od 1. do 15. oktobra u periodu od 8 do 17 časova na snazi biti obustava saobraćaja na deonici od Brzeća do Rendarske krivine na Kopaoniku, a alternativni putni pravac je Brus-Milentija-Osredci-Kriva Reka-Rendarska Krivina.

Posle 17 časova saobraćaj će se odvijati ustaljenim režimom.

Produžava se do 30. oktobra izvođenje radova na zameni žičane ograde na delu auto-puta od petlje Pećinci do petlje Dobanovci. Radovi se izvode u pokretu u toku svetlog dela dana, zatvorena je zaustavna traka, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom trakom.

Do kraja oktobra izvodiće se radovi na sanaciji pločastog propusta na deonici Vršac - Straža, a u toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Od 1. oktobra izvodiće se radovi na izgradnji kružne raskrsnice na izlasku iz mesta Tomaševac, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem, uz pomoć semafora. Planirani rok završetka radova je 31. oktobar.

Produžavaju se do 15. novembra i radovi na rekonstrukciji i proširenju ulice Bulevar Nikole Pašića u Leskovcu, a zona radova se nalazi pored puta sa desne strane, u smeru ka auto-putu ka Nišu, gde je sužen kolovoz. Saobraćaj se odvija normalno u obe saobraćajne trake.

Komentari (0)

Srbija