Društvo

Izmene u saobraćaju zbog planiranih radova na putevima Srbije, na granicama se zadržavaju samo teretnjaci

Komentari

Autor: Tanjug

31/03/2022

-

09:34

Izmene u saobraćaju zbog planiranih radova na putevima Srbije, na granicama se zadržavaju samo teretnjaci
Saobraćajni znak - Copyright Tanjug/Dušan Aničić

veličina teksta

Aa Aa

Putevi Srbije navode da će saobraćaj na pojedinim putnim deonicama biti izmenjen, dok iz AMSS-a kažu da na graničnim prelazima, za sada, čekaju samo teretna vozila i to na Batrovcima oko šest i u Šidu oko pet sati.

Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75, kod petlje Beška-Novi Banovci, u smeru Novi Sad-Beograd, danas su planirani radovi na popravci oštećene sigurnosne zaštitne ograde u srednjem pojasu. U zoni radova saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom, dok će preticajna traka biti zatvorena za saobraćaj. 

Na delu istog auto-puta kod naplatna rampe na Bubanj potoku u pravcz Beograd - Niš, danas od 10 do 16 časiva, planirani su radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, na više kraćih lokacija. U zoni radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom. U blizini mosta preko reke Tamiš, na ulasku u Pančevo, danas u periodu od 8 do 16 časova, planirani su radovi na ugradnji putno meteorološke stanice. Za saobraćaj će biti zauzeta vozna saobraćajna traka u smeru ka Pančevu, u dužini od 100 metara.

Prema informacijama AMSS, na graničnom prelazu Horgoš zadržavanja teretnih vozila su oko šest sati, dok je na Batrovcima i Šidu oko pet sati.

Na graničnom prelazu Kelebija teretnjaci čekaju oko tri sata. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija