Društvo

Mister D se ne šali – 50% popusta u preko 200 restorana

Komentari

Autor: Promo/Euronews Srbija

01/04/2022

-

16:25

Mister D se ne šali – 50% popusta u preko 200 restorana
Mister D se ne šali – 50% popusta u preko 200 restorana - Copyright Promo/MisterD

veličina teksta

Aa Aa

Mr. D, aplikacija za dostavu hrane nije spremila prvoaprilsku šalu već popust od 50% u više od 200 restorana u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Pančevu.

Servis za dostavu hrane, koji je za manje od tri meseca stekao poverenje velikog broja korisnika, odlučio je da ponovo obraduje korisnike velikom akcijom.

"Odlučili smo da na praznik šale pokažemo da se aplsolutno ne šalimo i da veliki broj korisnika koji svakodnevno raste, obradujemo popustima od čak 50%. Više od 200 najboljih restorana iz Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca i Pančeva priključilo se ovoj akciji. MrD je za manje od tri meseca dokazao da ne planira da stane i da ćemo se na tržištu zadržati kao potpuno konkurentni, a jedini domaći servis za dostavu hrane", rekao je komercijalni direktor Mr. D, Marko Stanković.

Pored svakodnevnih popusta, akcija i besplatne dostave, Mr. D za naredni period najavljuje i uvođenje loyalty programa za svoje najvernije korisnike.

"Kako bi se na pravi način odužili našim najvernijim korisnicima, jedna od novina koju planiramo da uvedemo je i loyalty program. Mi brinemo o svojim korisnicima i želimo da im to pokažemo na svakom koraku. Upravo zbog njih, redovno radimo na unapređenju kako aplikacije, logističke i korisničke podrške, tako i na broju i raznovrsnosti restorana koji su svakodnevno u ponudi. Naš cilj je najbolje korisničko iskustvo iz topline vašeg doma", dodao je Stanković.

Servis za dostavu hrane planira širenje i na druge gradove širom Srbije, a ukoliko još uvek niste korisnik, aplikaciju Mister D možete preuzeti sa App ili Play stora.

Komentari (0)

Srbija