Društvo

Počeo dvodnevni Beogradski turistički festival

Komentari

Autor: Tanjug

03/06/2022

-

18:54

Počeo dvodnevni Beogradski turistički festival
Počeo dvodnevni Beogradski turistički festival - Copyright Turistička organizacija Beograda/Promo

veličina teksta

Aa Aa

U organizaciji Turističke organizacije Beograda na Trgu republike u Beogradu danas je počeo Beogradski turistički festival.

Svoju turističku ponudu na festivalu koji će trajati danas i sutra predstavlja više gradova Srbije - Loznice, Čačka, Novog Sada, Kragujevca, Niša, Leskovca sa ponudom za izlete i ekskurzije, zatim beogradske opštine, javna preduzeća među kojima su i gradske pijace, zatim banje, Selters, Vrnjačka, Obrenovačka, Gornja Trepča, turističke organizacije iz Srbije, kao i regiona.

Među gradovima koji su prisutni na festivalu je i jedna od omiljenih destinacija Beograđana, Trebinje a Nikola Kokić iz Turističke organizacije ovog grada za Tanjug je rekao da oni na svom štandu predstavljaju turističku ponudu Trebinja i Hercegovine.

"Naša kampanja za ovogodišnju turističku sezonu se odvija pod nazivom "Trebinje grad koji volite". Turisti iz Srbije su naši najbrojniji gosti i zato nam je učešće na ovom festivalu veoma važno", kaže Kokić.

Kao najvažnije novine u ovogodišnjoj turističkoj ponudi Trebinja navodi adrenalinske ture vezane za biciklizam i planinarenje, kao i nove sadržaje u Gradu Sunca.

Oni koji posete festival mogu da učestvuju u raznim nagradnim igrama a pripremljene su vredne nagrade u vidu poklon vaucera za odmor u banjama u Srbiji, kao i zanimljive ture koje podrazumevaju razgledanje Beograda.

Mogu i da uživaju u bogatom muzičkom i zabavnom programu, koji će izvoditi rok grupe, kulturno-umetnička društva, plesne grupe, kao i Srpski viteški red Svibor, Beli orlovi sa Voždovca, džez pevačica Nada Pavlović, pevačica rok muzike Tanja Jovičević.

Za ljubitelje sporta zaduženi su predstavnici Sportske akademije Kocović i Sportsko udruženje Taurunum Runners koje će promovisati sportsku manifestaciju 1. Zemunski polumaraton, ciji je suorganizator Turisticka organizacija Beograda.

 

Komentari (0)

Srbija