Društvo

RHMZ izdao upozorenje: U narednih sat vremena stižu pljuskovi sa grmljavinom u ove delove zemlje

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Tanjug

11/09/2022

-

19:48

RHMZ izdao upozorenje: U narednih sat vremena stižu pljuskovi sa grmljavinom u ove delove zemlje
RHMZ izdao upozorenje: U narednih sat vremena stižu pljuskovi sa grmljavinom u ove delove zemlje - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić, Tanja Valič, Jaroslav Pap, AP/PMichael Probst

veličina teksta

Aa Aa

Republički Hidrometeorološki Zavod Srbije (RHMZ) objavio je na svom sajtu najavu za kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom na jugu i jugoistoku Srbije u naredna dva sata.

"U naredna dva sata kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se na jugu i jugoistoku Srbije, dok će sporadične pojave kratkotrajne kiše ili pljuska s grmljavinom biti u Bačkoj, na jugu Banata na jugozapadu zemlje", piše na sajtu RHMZ-a.

Republički hidrometeorološki zavod

 

Inače, u Srbiji je danas bilo promenljivo oblačno i svežije vreme, mestimično sa kišom i najvišom dnevnom temperaturom do 26 stepeni.

Sutra se očekuje promenljivo i vetrovito, na severozapadu Srbije uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, a u ostalim krajevima sa kišom ili lokalnim pljuskovima.

Od utorka postepeni porast temperature, a od srede i osetno toplije uz pretežno sunčano vreme. U četvrtak i petak na severu, a u subotu i u ostalim krajevima naoblačenje koje će uslovljavati kišu, pljuskove i grmljavinu i pad temperature.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija