Društvo

Zbog magle smanjena vidljivost na pojedinim deonicama, teretnjaci na graničnom prelazu Kelebija čekaju četiri sata

Komentari

Autor: Tanjug

13/10/2022

-

07:42

Zbog magle smanjena vidljivost na pojedinim deonicama, teretnjaci na graničnom prelazu Kelebija čekaju četiri sata
Horgoš - Copyright Uprava Carina

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Puteva Srbije, zbog pojave magle na pojedinim deonicama smanjena je vidljivost, pa se vozačima savetuje maksimalan oprez u vožnji.

Na auto-putu E-75, kod petlje Batočina - Ćuprija, zbog pojave magle smanjena je vidljivost na 50 do 100 metara.

Na istom auto-putu kod petlje Pojate - Trupale zbog magle je smanjena vidljivost na 100 do 200 metara, dok je kod petlje Trupale - Leskovac Jug smanjena vidljivost na 100 metara.

Kod petlje Leskovac Jug - Vranje, zbog pojave magle smanjena je vidljivost na 50 do 100 metara, a kod petlje Bela Palanka - GP SRB/BUG vidljivost je smanjena na 50 do 100 metara.

Putevi Srbije upozoravaju da je vidljivost smanjena pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Prema informacijama AMSS, na graničnom prelazu Kelebija teretna vozila jutros na izlazu čekaju četiri sata. Na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci teretnjaci se jutros zadržavaju na izlazu tri sata.

Kako je navedeno u saopštneju, na graničnom prelazu Šid teretna vozila čekaju oko sat vremena. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija