Društvo

Putevi Srbije: Moguće gužve na Auto-putu MIloš Veliki

Komentari

Autor: Euronews

02/07/2021

-

14:43

Putevi Srbije: Moguće gužve na Auto-putu MIloš Veliki
Putevi Srbije: Moguće gužve na Auto-putu MIloš Veliki - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

veličina teksta

Aa Aa

Na državnom putu I A reda broj 2, Auto-put Miloš Veliki, danas u popodnevnim i večernjim satima očekuje se povećan intenzitet saobraćaja, saopštili su iz JP Putevi Srbije. Oni su istakli da preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, i napominju da će svi naplatni kanali biti u funkciji bez minuta pauze.

Iz Puteva ne upozoravaju vozače bez razloga, jer su tokom prethodnih praznika i produženog vikenda za Sretenje u koloni na naplatnoj rampi Preljina provodili i do dva sata .Saobraćajni čep je nastao nastao posle rampe, na petlji i u Čačku. 

"Duž auto-puta Miloš Veliki na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na auto-putu. Detaljne informacije o stanju na državnim putevima u Srbiji u realnom vremenu vozači mogu naći na internet prezentaciji preduzeća", navode u Putevima Srbije.

JP „Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Komentari (0)

Srbija