Društvo

Velike gužve na putevima u Srbiji, saobraćaj prema Beogradu usporen: Čekanje na pojedinim naplatnim rampama do 30 minuta

Komentari

Autor: Euronews Srbija

17/04/2023

-

22:31

Velike gužve na putevima u Srbiji, saobraćaj prema Beogradu usporen: Čekanje na pojedinim naplatnim rampama do 30 minuta
Velike gužve na putevima u Srbiji, saobraćaj prema Beogradu usporen: Čekanje na pojedinim naplatnim rampama do 30 minuta - Copyright AP/Darko Vojinović

veličina teksta

Aa Aa

Zbog saobraćajnih gužvi poslednjeg dana uskršnjih praznika na pojedinim naplatnim rampama na auto-putevima u Srbiji čeka se i do 30 minuta.

Putevi Srbije saopštili su da je na naplatnoj stanici Velika Plana, na naplati, zadržavanje vozila 15 minuta, dok se na naplatnoj stanici Markovac čeka 30 minuta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja, na društvenoj mreži Tviter je, zbog, kako navodi, preko 9 km duge kolone na A1 kod Velike Plane ka Beogradu, vozačima preporučio isključenje na petlji Batočina, putem 158 do Velike Plane putem 147 preko Lapova do Smederevske Palanke pa odatle preko Azanje ili Mladenovca nazad na A1 ka Beogradu.

Saobraćaj se odvija usporeno na auto-putu E-763, u tunelu Brđani i tunelu Šarani, u smeru ka Beogradu, kao i na auto-put E-75, na delu od Velike Plane, saopšteno je ranije iz Puteva Srbije.

Velike kolone vozila formirale su se danas po podne na autoputu Beograd-Niš, u smeru ka Beogradu, a saobraćaj se odvija otežano na deonici od Svilajnca do Krnjeva, javlja izveštač Tanjuga. 

Na naplatnoj stanici Pojate, tokom dana bilo je zadržavanja vozila 15 minuta, ali zadržavanja vozila više nema, saopšteno je iz Puteva Srbije. 

Gužvi je bilo i na ulazu u Srbiju na graničnim prelazima sa Crnom Gorom i Republikom Srpskom.

Komentari (0)

Srbija