Društvo

Saopštenje Đokovića o vraćanju terena na Dorćolu: "Dugo smo promišljali i doneli nimalo laku odluku"

Komentari

Autor: Tanjug

19/05/2023

-

11:47

Saopštenje Đokovića o vraćanju terena na Dorćolu: "Dugo smo promišljali i doneli nimalo laku odluku"
Saopštenje Đokovića o vraćanju terena na Dorćolu: "Dugo smo promišljali i doneli nimalo laku odluku" - Copyright MN Press/Marko Metlaš

veličina teksta

Aa Aa

Kompanija "Tara 2016 S", u vlasništvu Novaka i Jelene Đoković, donela je odluku da vrati Gradu Beogradu zemljište i objekte u okviru Teniskog centra Novak na Dorćolu.

"Dugo smo promišljali i doneli nimalo laku odluku da prestanemo s radom i vođenjem zemljišta, objekata i čuvanjem teniske oaze posle više od 10 godina. Sa velikom zahvalnošću vraćamo zemljište Gradu Beogradu", navodi se u saopštenju.

Na ovom mestu je desetine hiljada dece treniralo tenis i zajedno sa svojim roditeljima stvaralo uspomene i uspehe koji će trajati zauvek, navode iz kompanije.

"Organizovali smo sedam međunarodnih ATP turnira, jedan WTA turnir, dobili najbolje ocene za organizaciju, a najlepšu sliku Beograda, Kalemegdana i Srbije slali smo u ceo svet. Na to smo ponosni".

Zahvaljujemo se svim nadležnim predstavnicima lokalne samouprave, Grada Beograda, Vladi Republike Srbije, Ministarstvu sporta, Teniskom savezu Srbije, brojnim kompanijama na ogromnoj pomoći i podršci svih prethodnih godina.

"Hvala hiljadama ljudi koji su provodili vreme u Teniskom centru i zajedno sa nama napredovali, stvarali nezaboravne trenutke. Na kraju, ogromnu zahvalnost dugujemo našim zaposlenima koji su verovali u naš projekat i viziju. Sigurni smo da će ovo mesto ostati sportska duša Dorćola i Beograda. Upravni odbor naše kompanije će fokus rada usmeriti na nove projekte od kojih će neki nastaviti da se bave teniskim razvojem dece i omladine. O tome će javnost biti blagovremeno obaveštena", zaključuje se u saopštenju.


 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija