Društvo

Izmene u režimu javnog prevoza u Beogradu za vreme manifestacije "Belgrade River Festa"

Komentari

Autor: Tanjug

19/06/2023

-

17:06

Izmene u režimu javnog prevoza u Beogradu za vreme manifestacije "Belgrade River Festa"
Izmene u režimu javnog prevoza u Beogradu za vreme manifestacije "Belgrade River Festa" - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Zbog održavanja manifestacije "Belgrade River Fest", 21. i 22. juna, menja se režim rada linija javnog gradskog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Kako se navodi, u sredu, 21. juna od 13 časova do četvrtka, 22. juna u 1 čas, odnosno u četvrtak, 22. juna od 13 časova do 23. juna u 1 čas, doći će do promene trasa linija JGP-a na sledeći način.

Tramvajske linije 7 i 9 će saobraćati na trasi: Nemanjina- Savska- petlja "Radnička"- Most na Adi-Bulevar heroja sa Košara- Đorđa Stanojevića-Bulevar Milutina Milankovića- Antifašističke borbe-Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom. Tramvajske linije 11 (Kalemegdan /Donji grad/- Blok 45) i 13 (Banovo brdo- Blok 45) će saobraćati na redovnim trasama, navodi se u saopštenju.

Autobuske linije 78 i 83 i minibus linija E1 će saobraćati na trasi: Nemanjina- Balkanska- Gavrila Principa- Pop Lukina-Brankov most (Brankov most, Kraljice Natalije, Kneza Miloša, Nemanjina u smeru ka Trgu Slavija)- Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovno.

Privremeno se uspostavlja autobuska linija 7A koja će saobraćati na trasi: Tržni centar "Ušće"- Milentija Popovića- Bulevar Milutina Milankovića- Bulevar Crvene armije- Marka Hristića- Jurija Gagarina- Antifašističke borbe- Bulevar Milutina Milankovića- Ušće do Tržnog centra "Ušće".

Komentari (0)

Srbija