Društvo

Putnička vozila se na Horgošu, Horgošu 2 i Batrovcima zadržavaju 120 minuta

Komentari

Autor: Tanjug

27/08/2023

-

09:27

Putnička vozila se na Horgošu, Horgošu 2 i Batrovcima zadržavaju 120 minuta
Putnička vozila se na Horgošu, Horgošu 2 i Batrovcima zadržavaju 120 minuta - Copyright Tanjug/Aleksandar Ćirić

veličina teksta

Aa Aa

Poslednji vikend u avgustu jedan je od najfrekventnijih u godini jer se građani vraćaju sa godišnjih odmora, predstoji nam početak školske godine, a ijedan broj stranih državlјana i dalјe prolazi kroz našu zemlјu, pa je očekivan povećan intenzitet saobraćaja na gotovo svim putnim pravcima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične policije Republike Srbije, putnička vozila na Horgošu, Horgošu 2 i Batrovcima na izlazu se zadržavaju 120 minuta, a autobusi se na Horgošu na izlazu zadržavaju 90 minuta. 

Na graničnom prelazu Bački Vinogradi na izlazu putnička vozila se zadržavaju 90 minuta, na graničnom prelazu Šid na izlazu 60 minuta, a na Gradini i Jabuci na ulazu 30 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo na ulazu zadržavanje za putnička vozila i autobuse je 30 minuta, dok je na Gostunu na izlazu zadržavanje 10, a na ulazu 15 minuta.

Na teretnim terminalima na Batrovcima zadržavanje je 240 minuta.Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija