Politika

Poslanici Skupštine Srbije sutra na sednici o budžetu za 2024. godinu, ali i medijima i Ekspu 27

Komentari

Autor: Fonet

22/10/2023

-

15:00

Poslanici Skupštine Srbije sutra na sednici o budžetu za 2024. godinu, ali i medijima i Ekspu 27
Poslanici Skupštine Srbije sutra na sednici o budžetu za 2024. godinu, ali i medijima i Ekspu 27 - Copyright Euronews/Dušan Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić je danas zakazao za sutra Prvu sednicu Drugog redovnog zasedanja parlamenta u ovoj godini.

Orlić je predložio da na dnevnom redu sednice, koja počinje u 9.30, budu Predlog zakona o budžetu Srbije za sledeću godinu i predlozi zakona o javnom informisanju i medijima, o elektronskim medijima i o javnim medijskim servisima.

Poslasnici bi trebalo da raspravljaju i o predlozima zakona o izmenama i dopunama Zakona o državnom premeru i katastru, Zakona o duvanu, Zakona o zdravstvenom osiguranju, Predlogu zakona o posebnim postupcima radi realizacije međunarodne specijalizovane izložbe Ekspo 27.

Na dnevnom redu bi trebalo da budu i izmene zakona o podsticajima u poljoprivredi, o porezu na dohodak građana i imovinu, o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma, o javnim nabavkama, o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja, o udžbenicima.

 

Komentari (0)

Srbija