Politika

Srpska napredna stranka obeležila svoju stranačku slavu Svetu Petku, prisustvovao i predsednik Vučić

Komentari

Autor: Tanjug

27/10/2023

-

12:53

Srpska napredna stranka obeležila svoju stranačku slavu Svetu Petku, prisustvovao i predsednik Vučić
Srpska napredna stranka obeležila svoju stranačku slavu Svetu Petku, prisustvovao i predsednik Vučić - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

U prostorijama Srpske napredne stranke na Novom Beogradu danas je obeležena slava naprednjaka Sveta Petka, u prisustvu predsednika Srbije i člana SNS Aleksandra Vučića.

Istaknuti stranački funkcioneri prisustvovali su sečenju slavskog kolača, a ovogodišnji domaćin slave je potpredsednik vlade, ministar odbrane i predsednik SNS Miloš Vučević.

Tanjug/Jadranka Ilić

 

Stranačkoj slavi SNS prisustvuje i premijerka i članica Predsedništva SNS Ana Brnabić.

Obraćajući se prisutnima, domaćin Vučević je čestitao slavu svim prisutnim članovima SNS-a.

"Mnogo toga smo, mi kao Srpska napredna stranka,  uradili u prethodnih 15 godina. Mnogo toga. Ima stvari koje nismo završili, koje treba dalje da radimo. Naša snaga, braće i sestre, naprednjaci, su naši ljudi, naš narod. To je naša snaga svih ovih 15 godina. Pred nama su nimalo laki dani. Mnogo je pritisaka na našu državu. Mnogo je pritisaka na naš narod. Mnogo je nepravde, mnogo je bola. Ali na nama je, pre svega, najjačoj političkoj organizaciji u Srbiji, velika odgovornost da ne dozvolimo da se Srbija vrati u prošlost", rekao je Vučević. 

Tanjug/Jadranka Ilić

 

On je istakao da je na članovima SNS sada odgovornost da na predstojećim izborima učine sve da se ne poništi ono što su kao stranka radili u prethodnih 15 godina.

"Zato od vas očekujem da učinite sve ono što možete, da objasnite građanima kakav je izbor pred njima, da se glasa u budućnosti, ili se odlučuje da se vratimo u prošlost. I zato vas pozivam, pre svega vas članove Srpske napredne stranke. A molim sve građane Srbije da učinimo sve da 17. decembra Srbija izabere siguran, čvrst, državotvorni, nacionalni, slobodarski put. Da izabere svoj put, srpski put", naglasio je Vučević.

On je naglasio da i pored svih izazova koji su pred nama, Srbija ne sme da stane. 
"Verujem da ćemo zajedno uraditi sve da budućnost pobedi. Zato u pobede za Srbiju, sve građane Srbije, pobede za život", zaključio je Vučević.

Na slavi naprednjaka su i članovi Predsedništva Darko Glišić, Siniša Mali, Maja Gojković, Darija Kisić, Zoran Đorđević, Petar Petković, Aleksandar Šapić, Irena Vujović, Goran Vesić, kao i Marko Đurić i mnogi drugi.

Komentari (0)

Srbija