Politika

Jovanović: Braneći svoju, branim sve porodice u Srbiji

Komentari

Autor: Tanjug

01/12/2023

-

16:28

Jovanović: Braneći svoju, branim sve porodice u Srbiji
Čedomir Jovanović - Copyright Tanjug/Tara Radovanovic

veličina teksta

Aa Aa

Nosilac liste "Mora drugačije" Čedomir Jovanović rekao je da braneći svoju porodicu čuva svaku porodicu u Srbiji, da je porodica sveta i da se ne dira.

"Nikada nijednoj porodici nisam učinio ništa nažao, štitio sam životom Miloševićevu porodicu, po cenu zatvora nisam svedočio protiv Marije Miloševiće na suđenju zbog pucanja tokom hapšenja Slobodana Miloševića 2001. godine. Stao sam iza Vučićeve porodice kada su 'životinjski bedno' krenuli na njega, a roditelji mu imaju 80 godina, stao sam iza Miketića juče kada su se pojavili ti snimci i rekao da je porodica sveta i da se ona ne dira", naveo je Jovanović u snimku objavljenom na društvenoj mreži Iks (Tviter).

On je dodao da je svestan "podmuklih kampanja" i svega što prati njegov život, ali i njegove supruge Jelene koja je sa njim, kako je rekao, preživela atentate, eksplozije koje su "topile asfalt na Vračaru"...

"O tome se ne priča, to su pravila posla kojim se bavi", rekao je Jovanović i poručio onima koji, kako je rekao, misle da mogu da ga zaustave "svinjarijama te vrste" da prave paklenu grešku.

Rekao je da će dok diše "gristi" za sebe i svoju porodicu, kao i za sve druge koje imaju pravo na normalan život, a koji nemaju zbog "tih slabih, nemoćnih koji kompenzuju svoj kukavičluk višegodišnjim podmuklim kampanjama protiv mene".

On je rekao da se zbog toga vratio.

"Što pre shvate da sam se vratio manje će ih boleti", naveo je Jovanović čija lista učestvuje 17. decvembra na republičkim, pokrajinskim i na izborima za Grad Beograd.

Komentari (0)

Srbija