Politika

Ponoš: SNS u Beogradu gubi vlast

Komentari

Autor: Fonet

02/12/2023

-

15:50

Ponoš: SNS u Beogradu gubi vlast
Ponoš: SNS u Beogradu gubi vlast - Copyright Tanjug/Nemanja Jovanović

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik stranke Srbija centar Zdravko Ponoš izjavio je danas da je Srpska napredna stranka (SNS) počela da krade ove izbore još od momenta kad su prethodni završeni.

"Ovo što se sad kupuju glasovi kroz ove 'helikopterske pare' i funkcionersku kampanju, to je krađa koja ne može da se spreči na dan izbora. To je korupcija, a ovoj vlasti je korupcija krvotok", rekao je Ponoš na KTV iz Zrenjanina, navodi se u saopštenju.

Ponoš je rekao da je važno da posle izbora Vučić ne može da formira vladu.

"To ovaj režim ne bi mogao mentalno da izdrži", rekao je Ponoš.

On je uveren da će SNS u Beogradu izgubiti vlast.

"Za republičke izbore izazov je teži sa ovakvom medijskom situacijom, ali ako rezultat bude takav da SNS ne može da formira vladu, to bi bila velika stvar", ocenio je on.

Ponoš je naveo da opozicija, kad preuzme vlast, prvo mora da dovede u red institucije, a ocenio je da su pravosuđe i policija potpuno nefunkcionalni.

Istakao je da je glavni cilj programa koalicije "Srbija protiv nasilja" uspostavljanje normalnosti u društvu.

"To znači da se rešimo onoga što sada dominira, a to su nesigurnost, neizvesnost i nepravda. Da znate da kad zaradite neku penziju, da vam je neće oduzeti ili smanjiti, da vas neće otpustiti sa posla samo zato što ne glasate za vlast, da ne zavisite od nečije dobre volje, nego od vas - to je ono za šta se zalažemo", rekao je Ponoš.

Da bi se to ostvarilo, ukazao je, prvi korak je masovni izlazak na izbore 17. decembra.

 

Komentari (0)

Srbija