Politika

Srbija protiv nasilja: Beograd smo tek počeli da brojimo, ali imamo veru

Komentari

Autor: Tanjug

17/12/2023

-

22:50

Srbija protiv nasilja: Beograd smo tek počeli da brojimo, ali imamo veru
Srbija protiv nasilja: Beograd smo tek počeli da brojimo, ali imamo veru - Copyright Euronews/Marko Subotić

veličina teksta

Aa Aa

Šef beogradskog izbornog štaba "Srbija protiv nasilja" Peđa Mitrović objavio je rezultate izbora na osnovu 10 odsto obrađenih glasova po kojima je ta lista drugoplasirana na republičkom nivou, ali nije iznosio podatke za Beograd.

Mitrović je na konferenciji za novinare u štabu rekao da je na osnovu 10 odsto prebrojanih glasova rekao da je SNS osvojio 46,1 odsto, Srbija protiv nasilja 26,9 odsto, SPS 6,3 odsto, NADA 5,5 odsto i Branimir Nestorović 5 odsto.

"Svi ostali su ispod cenzusa", rekao je Mitrović.

"Što se tiče Beograda, dakle, Beograd se još uvek broji, upravo su zatvorena poslednja biračka mesta, dakle tek sada počinjemo sa brojanjem. Ono što definitivno ostaje, to je naša projekcija iz prethodnog javljenja. Imamo svaku osnovu za dobru veru u dobar rezultat naše koalicije, odnosu za pobedu u Beogradu, zato što na svim biračkim mestima, na kojima su na prošlim izborima ostvarili pobedu, beležimo rast izlaznosti, na svim biračkim mestima gde je Srpska napredna stranka beležila dobar rezultat, beležimo pad izlaznosti", rekao je Mitrović.   

Komentari (0)

Srbija