Politika

Jovanović: Nismo zadovoljni, ali s obzirom na kontekst rezultat je dobar

Komentari

Autor: Euronews Srbija

17/12/2023

-

23:51

Jovanović: Nismo zadovoljni, ali s obzirom na kontekst rezultat je dobar
Jovanović: Nismo zadovoljni, ali s obzirom na kontekst rezultat je dobar - Copyright Euronews/Ljiljana Pavlović

veličina teksta

Aa Aa

Jedan od lidera Srpske koalicije NADA koju čine Novi DSS i POKS, Miloš Jovanović izjavio je danas da je ta koalicija u proteklom periodu pokazala da ima, kako je ocenio, ozbiljan politički program i ljude. On se večeras zahvalio građanima koji su izašli na izbore, navodeći da je reč o elementarnoj građanskoj dužnosti.

"To što su građani izašli na izbore pokazuje da smo svi odgovorni za sudbinu zemlje. U pitanju je onaj minimum političkog angažovanja pošto je izborna izlaznost ovoga puta veća nego prošli put. To je ohrabrujuća vest, da će nas u budućnosti biti bar na ovom nivou, ako ne i više. Hvala svim građanima koji su nam poklonili poverenje. Ostvarili smo rezultat koji je isti kao i pre godinu dana i to je za nas veliki uspeh", rekao je.

Naveo je da nije u potpunosti zadovoljan izbornim rezultatima i tome je, kako smatra, doprinelo to što nisu bili dovoljno zastupljeni u emisijama televizija sa nacionalnom frekvencijom.

"Nismo posebno zadovoljni, ali s obzirom na kontekst rezultat je dobar. Kontekst je bio takav da sam, evo ja na prvom mestu bio izložen najbesmislenijem kampanjama. Kontekst je takav da neke televizije sa nacionalnom frekvencijom godinu dana nisu uputile nijedan poziv za gostovanje. Skadnalozno je da se tokom kampanje nas glas nije čuo na njima. Radi se o odsustvu profesionalizma. Ostaje činjenica da ovu zemlju očekuju veliki izazovi, trudili smo se da budemo ozbiljni", rekao je on.

Komentari (0)

Srbija