Politika

"Mi-Glas iz naroda" ponovio stav: Ne podržavamo koaliciju ni sa SNS-SPS, ni sa Srbijom protiv nasilja

Komentari

Autor: Tanjug

23/01/2024

-

13:03

"Mi-Glas iz naroda" ponovio stav: Ne podržavamo koaliciju ni sa SNS-SPS, ni sa Srbijom protiv nasilja
"Mi-Glas iz naroda" ponovio stav: Ne podržavamo koaliciju ni sa SNS-SPS, ni sa Srbijom protiv nasilja - Copyright Google Maps

veličina teksta

Aa Aa

Pokret "Mi-Glas iz naroda" ponovio je svoj stav da ne podržava ulazak u koaliciju u beogradsku Skupštinu ni sa koalicijom SNS-SPS, ni sa potencijalnom koalicijom liste Srbija protiv nasilja i NADA.  

Oni su to saopštili na svom Iks nalogu "@glas_iz_naroda", povodom javnog poziva potpredsednika SNS i kandidata za gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića na razgovore o potencijalnoj saradnji i planovima za razvoj Beograda u naredne četiri godine.

"'Mi-Glas iz naroda' ovom prilikom javno ponavljamo svoj stav da ne podržavamo koaliciju ni sa koalicijom SNS-SPS, ni sa potencijalnom koalicijom Srbija protiv nasilja i NADA. Zainteresovani smo da preuzmemo potpunu odgovornost u vlasti, bez pravljenja kompromisa sa dosadašnjim načinom vladanja svih post-petooktobarskih vlasti, a to sa naših šest mandata nije ni realno, niti bi bilo fer za očekivati", napisali su na svom nalogu na društvenoj mreži Iks (bivši Tviter).

Prema njihovim rečima, ako ne bude formirana nova gradska većina mimo njih i ako budu raspisani novi izbori, oni smatraju da će, sada već kao parlamentarna lista, imati bolju priliku da predstave svoj plan i program za upravljanje Beogradom, što će dati glasačima jasniji izbor od onog koji su imali na prethodnim izborima.

Potpredsednik Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane", Aleksandar Šapić saopštio je da upućuje javni poziv svim nosiocima mandata u Skupštini grada Beograda, a pre svega listi "Mi - Glas iz naroda, Aleksandar Jerković", da ukoliko žele, razgovaraju o potencijalnoj saradnji i planovima za razvoj Beograda u naredne četiri godine.

Komentari (0)

Srbija