Politika

Predsednik Vlade Srpske čestitao Brnabić izbog za predsednika Skupštine Srbije

Komentari

Autor: Tanjug

21/03/2024

-

09:15

Predsednik Vlade Srpske čestitao Brnabić izbog za predsednika Skupštine Srbije
Predsednik Vlade Srpske čestitao Brnabić izbog za predsednika Skupštine Srbije - Copyright Tanjug/Vlada Republike Srbije/ Peđa Vučković

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je Ani Brnabić izbor za predsednika Skupštine Srbije uveren da će njeno liderstvo doneti još veći napredak građanima Srbije.

Višković je u čestitki istakao da uloga predsednika Narodne skupštine nosi veliku odgovornost, te da je uveren da će je Brnabić obavljati sa istim entuzijazmom i efikasnošću, kao što je i do sada obavljala sve važne funkcije.

U periodu kada je obavljala funkciju predsednika Vlade Srbije, održano je, podseća, mnogo sastanaka, dogovoreni su i realizovani brojni projekti.

"Zato sam siguran da će Vaša posvećenost, stručnost i energija biti ključni faktor na daljem putu razvoja Srbije",  istakao je Višković i izrazio zadovoljstvo povodom izbora Brnabić za predsednika Skupštine.

Višković je u čestitki u ime Vlade i u svoje ime poželio Brnabićevoj mnogo uspeha u obavljanju nove visoke dužnosti, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.
 

Komentari (0)

Srbija