Politika

GIK u Novom Sadu prihvatila listu stranke Istina, nosilac je Ivana Vujasin

Komentari

Autor: Fonet

30/04/2024

-

09:53

GIK u Novom Sadu prihvatila listu stranke Istina, nosilac je Ivana Vujasin
Milan Đurić iznosi ekspoze - Copyright Euronews/Nataša Krstin

veličina teksta

Aa Aa

Gradska izborna komisija u Novom Sadu prihvatila je odborničku listu za Skupštinu Grada Novog Sada političke stranke Istina, pod imenom "Istina – Adaviera – Ivana Vujasin", saopšteno je iz te stranke.

Kako se navodi u saopštenju, listu čine kandidati sa različitim iskustvima i perspektivama, "ali sa jedinstvenom posvećenošću, služenju opštem dobru i interesima svih građana".

"Istina ostaje dosledna svojoj politici negovanja ravnopravnosti žena i zato i ovaj put kandidature za odbornička mesta u gradskom parlamentu imaju većinom žene", ističu iz te stranke.

Predsednica stranke, koja je ujedno nosilac liste i prva na listi kandidata za odbornike Ivana Vujasin izjavila je da Novosađani "ne smeju da gube vreme glasajući za političke opcije koje ništa korisno ne bi uradile" za taj grad.

"Društvu je neophodna promena, a tu promenu mi možemo da donesemo! Pokazali smo da brinemo za građane i da jednom sasvim drugačijom politikom možemo da doprinesemo kvalitetu građana. Zato tražimo njihov glas kako bi radili u njihovom interesu i u interesu ovog grada, a ne u interesu pojedinaca i interesnih grupa", rekla je Vujasin.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija