Politika

"Opozicija u Novom Sadu je bila pametnija": Održana Konvencija izborne liste "Kreni promeni" u Beogradu

Komentari

Autor: Tanjug

26/05/2024

-

20:49

"Opozicija u Novom Sadu je bila pametnija": Održana Konvencija izborne liste "Kreni promeni" u Beogradu
"Opozicija u Novom Sadu je bila pametnija": Održana Konvencija izborne liste "Kreni promeni" u Beogradu - Copyright TANJUG/ JOVANA KULAŠEVIĆ/ nr

veličina teksta

Aa Aa

Izborna lista "Kreni promeni" održala je večeras u centru Beograda konvenciju na kojoj se obratio kandidat za gradonačelnika glavnog grada Savo Manojlović koji je pozvao građane da glasaju za njih ili za neku od opozicionih lista.

"Juče smo bili u Novom Sadu i znam da postoji rivalitet da li je pametniji Beograd ili Novi Sad. Za građane ćemo videti nakon izbora, ali ja sam rekao da je u Novom Sadu pametnija opozicija, jer se tamo nisu razdvojili i svi jedinstveno, sve opozicione stranke, izlaze na izbore. Hajde da i mi u Beogradu uradimo nešto zajedno", poručio je Manojlović.

On je pozvao sve da izađu na izbore i da glasaju za listu "Ja sam Beograd - Kreni promeni", a ako im ne odgovora, kako je rekao, "imate ostale liste".

Manojlović je naveo i da je važno da bude velika izlaznost, jer se samo tako može sprečiti, kako je rekao, "krađa izbora".

TANJUG/ JOVANA KULAŠEVIĆ/ nr

 

Na skupu se obratio i jedan od članova ekspertskog tima "Kreni promeni" Aleksandar Anđelković, a tokom njegovog obraćanja je neko od okupljenih gađao binu jajima.

Manojlović je ocenio da je te ljude "neko naterao da to urade" i da ih ne krivi, dodajući da se moraju stvoriti grad i država i za njih i da ih "više niko neće terati u sukobe".

TANJUG/ JOVANA KULAŠEVIĆ/ nr

 

Anđelković je izneo tvrdnju da je Beograd postao "ekološka crna tačka", a da je njihov cilj da se to promeni i posebno pomenuo zaštitu reka.

Saobraćaj je tokom konvencije izborne liste "Kreni promeni" na Terazijama bio obustavljen.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija