Politika

Vučić: Neće biti novih "Oluja" protiv srpskog naroda

Komentari

Autor: Euronews Srbija

17/08/2021

-

11:46

Vučić: Neće biti novih "Oluja" protiv srpskog naroda
Izgradnja kovid bolnice u Mišeluku - Copyright Tanjug/Jaroslav Pap

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će Srbija uvek biti uz srpski narod, da će ekonomski da pomaže. Naveo je da će se nastaviti pritisci oko Kosova i Metohije i Republike Srpske i poručio: Mi naš narod nečeni da ostavimo na cedilu, to je poruka našem narodu svuda.  

Aleksandar Vučić je, obaćajući se okupljenima u Bajinoj Bašti rekao: “Novih Oluja i Bljesaka protiv srpskog naroda neće biti”.  

On je naveo da je Srbja danas drugačija zemlja i da drži do sebe.  

"Suviše smo propatili da bismo mogli da dopustimo da se to dešava. Svima želimo sve najbolje, da gradimo mir i budućnost zajedno”, rekao je ali je dodao da Srbija ne može više da dopusti ono što se dešavalo devedesetih godina i tokom Drugog svetskog rata,  

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas obilazi Užice, opštinu Bajina Bašta i turističko naselje Mećavnik-Drvengrad.

"Jedva čekam da budem još jedan Tramp u svetu"

Vučić je, povodom odluke Tvitera da pojedine medije u Srbiji označi kao one koji sarađuju sa Vladom, rekao je da jedva čeka da mu isključe nalog i da bude još jedan Tramp u svetu.

"Jedva čekam da mi isključe nalog da budem još jedan Tramp u svetu, da se pokaže kako je dobro da talibanski portparoli imaju slobodan pristup toj slobodarskoj mreži, za koju bi neki rekli poslušničkoj mreži. Ja da budem poslušnik takvima neću“, poručio je on.

"Ti ljudi su sve najlepše rekli o tim medijima. S kim će da sarađuju - sa tajkunima? Najnormalnije je da sarađuju sa vladom. Mi i ne plaćamo najveći deo tih medija, a oni plaćaju Glas Amerike i BBC, pa nisu stavili da su to vladini mediji, to nisu mediji koji sarađuju već su vladini“, dodao je. 

Komentari (0)

Srbija