Politika

Novosadski SNS: Monstruozne pretnje gradonačelniku Vučeviću i njegovoj porodici

Komentari

Autor: Euronews Srbija

06/04/2022

-

08:58

Novosadski SNS: Monstruozne pretnje gradonačelniku Vučeviću i njegovoj porodici
Novosadski SNS: Monstruozne pretnje gradonačelniku Vučeviću i njegovoj porodici - Copyright Tanjug/Tara Radovanovic

veličina teksta

Aa Aa

Gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću i njegovoj porodici juče su putem elektronske pošte  upućene montruozne pretnje, saopštio je novosadski odbor Srpske napredne stranke.

"Poruka koja sadrži pretnje smrću gradonačelniku i njegovoj deci, kao i niz uvreda koje mogu da budu demo samo bolesnog uma, poslata je sa adrese izvesnog Ljubomira Čalenića. Slučaj je odmah prijavljen policiji, koja radi na njegovom rasvetljavanju", navodi se u saopštenju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke je najoštrije osudio ugrožavanje bezbednosti potpredsednika stranke i prvog čoveka Novog Sada, kao i njegovih najbližih. 

"Imamo puno poverenje u pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova da će u najkraćem roku otkriti pravi identitet počinioca i privesti ga pravdi", navodi se u saopštenju.

Kako dodaju novosadski naprednjaci, "niko ne zaslužuje da mu lična i bezbednost njegove porodice  budu ugroženi, a najmanje čovek koji je toliko toga dobrog učinio za grad i njegove građane". 

"Miloš Vučević ni jednim potezom nije izazvao ovaj čin. Naprotiv, ako je neko sve svoje aktivnosti usmerio za obezbeđivanje uslova za normalan život naših sugrađana, onda su to Miloš Vučević i Srpska napredna stranka", dodaje se. 

Ova stranke navodi da je uvek iskreno osuđivala ovakve i slične incidente i činila sve da to njih ne dođe. 

"Mi građane ne delimo po stranačkoj, verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili bilo kojoj drugoj pripadnosti. Mir i bezbednost su cilj našeg delovanja i postojanja", saopštava novosadski SNS.

Komentari (0)

Srbija