Politika

Urađen vanredni popis robnih rezervi AP Vojvodine

Komentari

Autor: Euronews Srbija

11/05/2022

-

14:22

Urađen vanredni popis robnih rezervi AP Vojvodine
Vlada AP Vojvodine/Andrej Pap - Copyright Vlada AP Vojvodine/Andrej Pap

veličina teksta

Aa Aa

Pokrajinska vlada prihvatila je danas Izveštaj o vanrednom popisu robnih rezervi AP Vojvodine, koji je urađen po nalogu Pokrajinske vlade, navodi se u njihovom saopštenju.

Kako kažu, na osnovu izvršenog popisa i dostavljene dokumentacije popisnih komisija, interne komisije Direkcije za robne rezereve AP Vojvodine i  angažovane eksterne akreditovane kuće, konstatovano je da nema razlika između popisnog stanja i stanja u poslovnim knjigama Direkcije za robne rezerve AP Vojvodine.

"Za svu robu na skladištenju obezbeđene su bankarske garancije, za merkantilnu robu hipoteka na nepokretnoj imovini čija je vrednost, po proceni ovlašćenog procenjivača, viša od vrednosti robe na skladištenju, i pet blanko sopstvenih menica, potpisanih i registrovanih,  a za ostalu robu tri blanko sopstvene menice, potpisane i registrovane", piše u saopštenju.

www.vojvodina.gov.rs

 

Pokrajinska vlada, navode, uputiće Eparhiji raško-prizrenskoj u Gračanici, preko Direkcije za robne rezerve AP Vojvodine, pomoć u prehrambenim proizvodima i sredstvima za higijenu.

"Pomoć vredna 5,1 milion dinara namenjena je za podršku radu  narodnih kuhinja na Kosovu i Metohiji. Na današnjoj sednici Pokrajinske vlade za direktora Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, na period od četiri godine, postavljen je magistar ekonomskih nauka Miloš Maletić, dok je za direktorku Pokrajinskog zavoda za socijalnu zaštitu imenovana diplomirana pravnica Maja Miljković", navode iz Pokrajinske vlade.

 

Komentari (0)

Srbija