Politika

Vračarski naprednjaci traže isključivanje Stefanovića i njegovih saradnika iz stranke

Komentari

Autor: Euronews

15/05/2021

-

22:45

Vračarski naprednjaci traže isključivanje Stefanovića i njegovih saradnika iz stranke
Vračarski naprednjaci traže isključivanje Stefanovića i njegovih saradnika iz stranke - Copyright Logo

veličina teksta

Aa Aa

Opštinski odbor Vračar Srpske napredne stranke na današnjoj sednici jednoglasno je doneo odluku da zatraži smenu Nebojše Stefanovića sa svih državnih funkcija i sa mesta predsednika Gradskog odbora, kao i smenu kompletnog rukovodstva Gradskog odbora SNS Beograd.

Nakon sastanaka svih mesnih odbora koji su održani prethodnih dana najveće nezadovoljstvo i kritike članstva odnosile su se na rad predsednika Gradskog odbora i doskorašnjeg ministra unutrašnjih poslova, a sadašnjeg ministra odbrane Nebojše Stefanovića i njegovih saradnika, pre svega zbog afere prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ugrožavanja njegove lične bezbednosti, kao i bezbednosti njegove porodice.

Članovi OO Vračar zahtevaju da se do kraja ispita ko je prisluškivao predsednika Vučića i njegovu porodicu i zbog čega tadašnji ministar policije Nebojša Stefanović nije reagovao i zaštitio predsednika Srbije i njegovu porodicu.

Na sastanku je zaključeno da ne samo da je neophodna smena sa svih funkcija, nego i isključivanje iz članstva Nebojše Stefanovića i svih njegovih saradnika koji su odgovorni za ugrožavanje bezbednosti predsednika Vučića i njegove porodice.

Istaknuto je da Aleksandar Vučić jedini koji može da bude predsednik vladajuće stranke i da jedino on može da bude kandidat SNS za predsednika Srbije na predstojećim izborima.

Na sastanku je istaknuta i apsolutna podrška kako predsedniku Vučiću, tako i njegovoj porodici. Posebna podrška je pružena predsednikovom ocu Anđelku, bratu Andreju i sinu Danilu koji su bili izloženi sramnim i brutalnim napadima od strane kriminalaca i tajkuna i njihovih medija.

Zatraženo je od nadležnih organa da se posebno obrati pažnja na bezbednost porodice Vučić i predsednika Srbije, koji je javno objavio žestok rat mafiji i poručio da neće dozvoliti da kriminalci rade šta hoće u našoj državi, da pokušaju da dođu na vlast i da upravljaju Srbijom, nego da svi kriminalci treba da budu brzo pohapšeni i procesuirani ma gde god se nalazili i krili.

Komentari (0)

Srbija