Politika

Kolumbijac nestao u Beogradu, nema ga već više od dva meseca

Komentari

Autor: Euronews Srbija

13/03/2023

-

16:42

Kolumbijac nestao u Beogradu, nema ga već više od dva meseca
Nestali Renzon Alfonso Vargas Rodriguez - Copyright NestaliSrbija.rs

veličina teksta

Aa Aa

Kolumbijac Renzon Vargas Rodrigez koji je nestao u Beogradu u januaru nakon izlaska iz bolnice još nije pronađen, a ponovo su poslati apeli javnosti da pomogne u njegovom pronalasku.

Na sajtu nestalisrbija.rs navodi se da je Rodrigez star 30. godina poslednji put viđen na Klinici za infektivne i tropske bolesti kada je pušten iz bolnice 8. januara ove godine.

On je, kako stoji na sajtu, boravio u hostelu Habitat Hostel, adresa Kneza Miloša br.2 u Beogradu i odatle je 8. januara odvezen kolima hitne pomoći i prebačen u Vojnomedicinsku akademiju, a odatle ponovo prebačen na Kliniku za infektivne i tropske bolesti.

"I ambasada Kolumbije u Mađarskoj i počasni konzul u Beogradu znaju za slučaj, međutim ni Renzonova partnerka iz Nemačke ni Organizacija Latinos en Serbia nisu mogli da saznaju više detalja o tome gde se on nalazi. On pati od epileptičnih napada i može biti dezorijentisan", navodi se na sajtu nestalisrbija.rs.

Dodaju da ima tetovaže Tasmanian Devil (Looney Tunes), Duška Dugouška i Patka Dače na grudima, semafor na unutrašnjem delu ruke i pirsing na bradavicama.

Apel za pomoć objavljen je i na Fejsbuk nalogu Informacion Serbia.

Ljudi koji imaju bilo kakva saznanja mogu kontaktirtati Tamy Geck putem Fejsbuka ili na nemački mobilni broj +4915151773835, kao i putem elektornske pošte sarah-geck@web.de, navodi se u objavi za pomoć.

 

 

Komentari (0)

Srbija