Politika

U Kosovskoj Mitrovici uhapšen Srbin osumnjičen za paljenje automobila u Zubinom Potoku

Komentari

Autor: Tanjug

01/04/2023

-

19:44

U Kosovskoj Mitrovici uhapšen Srbin osumnjičen za paljenje automobila u Zubinom Potoku
U Kosovskoj Mitrovici uhapšen Srbin osumnjičen za paljenje automobila u Zubinom Potoku - Copyright Euronews/Vladislav Ćup

veličina teksta

Aa Aa

Kosovska policija uhapsila je  danas u Kosovskoj Mitrovici, u okviru borbe protiv organizovanog kriminala, M.B. (1987) srpske nacionalnosti, za koga se sumnja da je pre dve večeri zapalio automobile u Zubinom Potoku koji su registrovani na tzv. kosovske tablice “RKS”, rekli su iz kosovske policije za Tanjug.

''Osumnjičeni M.B. tereti se i za umešanost u slučaju napada vatrenim oružjem na jedinicu kosovske policije, gde su dva policajca zadobila rane iz vatrenog oružja”, naveli su iz kosovske policije.

Takođe dodaju da je protiv uhapšenog podneta krivična prijava za krivična dela “učešće u organizovanoj ili organizovanje kriminalne grupe“, ''ubistvo u pokušaju'', ''stvaranje opšte opasnosti'' i ''napad na službeno lice prilikom vršenja njegove službene dužnosti''.

Iz kosovske policije su poručili ''da će sve dalje radnje biti preduzete u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima''.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija