Politika

Radoičić: Srpski narod sutra će pokazati da ima jednu državu, državu Srbiju

Komentari

Autor: Tanjug

22/04/2023

-

23:13

Radoičić: Srpski narod sutra će pokazati da ima jednu državu, državu Srbiju
Radoičić: Srpski narod sutra će pokazati da ima jednu državu, državu Srbiju - Copyright Prinstscreen YouTube/OtvoreniStudio

veličina teksta

Aa Aa

Moj srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra će svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika i Vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, kao što je to i danas bilo tokom vežbe Granit 2023, poručio je večeras potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić.

''Znamo mi dobro da ih je zabolela naša vojna snaga i naša sloga, naš strojev korak, naš Lazar i naš Miloš i zato nas kukavički napadaju. Na te napade neću odgovarati, jer oni zaslužuju prezir kao i lažni, nedemokratski izbori koje sutra nasilno hoće da sprovedu na severu'', naveo je Radoičić u saopštenju.

Zato, kako je dodao, poziva njegove sunarodnike od Leposavića, do Zvečana, Severne Mitrovice i Zubinog Potoka da sutra budu dostojanstveni, jedinstveni i odlučni da sačuvamo mir, da ne nasedaju na provokacije.

''A naš odgovor biće moćan i poraz vragu - sveopšti bojkot lažnih izbora jer oni za nijednog časnog Srbina, srpskog imena i prezimena ne postoje. Nikome ne pretimo, ali od borbe za prava Srba i bolje sutra ne odustajemo. Samo želimo da živimo u miru i svoji na svome. Nikakav teror Prištine nikada neće zavladati severom! Do pobede! Živela Srbija!'', poručio je Radoičić.

 

Komentari (0)

Srbija