Fokus

"Razgovaram sa tobom svaki dan": Dženifer Aniston i Dejvid Švimer se oprostili od Metjua Perija

Komentari

Autor: Euronews Srbija

15/11/2023

-

17:42

"Razgovaram sa tobom svaki dan": Dženifer Aniston i Dejvid Švimer se oprostili od Metjua Perija
Serija Prijatelji - Copyright Tanjug AP/Reed Saxon, File

veličina teksta

Aa Aa

Nakon oproštajnih poruka Meta Leblanka i Kortni Koks, oglasili su se Dženifer Aniston i Dejvid Švimer, povodom smrti svog kolege iz "Prijatelja" Metjua Perija.

Na svom Instagram profilu, Dženifer Aniston je poručila je da je Peri uvek bio deo porodice, te da opraštanje od bivšeg kolege predstavlja talas emocija kakav "nikada ranije nije iskusila".

"Veoma smo ga voleli. On je bio deo našeg DNK. Uvek smo bili nas šestoro. Ovo je bila izabrana porodica koja je zauvek promenila tok onoga ko smo bili i kakav će biti naš put… Meti, toliko te volim i znam da si sada potpuno miran i bez ikakvog bola. Razgovaram sa tobom svaki dan… Odmori, mali bato. Uvek si mi ulepšavao dan", napisala je Aniston u svom postu.

Istovremeno se oglasio i Švimer koji se zahvalio Periju "za deset neverovatnih godina smeha i kreativnosti".

"Nikada neću zaboraviti tvoj besprekornu duhovitost… I imao si srca. Bio si velikodušan i delio si sve sa nama, da bismo bili porodica od šest stranaca. Ova fotografija je iz jednog od mojih omiljenih trenutaka sa tobom. Tera me da se osmehujem i tugujem u isto vreme. Zamišljam te tamo gore, negde, u istom belom odelu, sa rukama u džepovima, gledaš okolo…", napisao je Švimer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_)

Prethodno su na društvenoj mreži Instagram Kortni Koks i Met Leblank takođe odali počast nedavno preminulom kolegi iz serije "Prijatelji". 

Met Leblank, koji je tumačio ulogu Džoija Tribijanija, napisao je da Perija nikada neće zaboraviti i da je bila čast glumiti sa njim i nazvati ga svojim prijateljem.

"Teškog srca sam rekao zbogom. Vreme koje smo proveli zajedno jedno je od najboljih u mom životu", napisao je Le Blank. On je pisanu odu završio šalom "I izgleda da ćeš zadržati 20 dolara koje mi duguješ".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Koks je govoreći o njenoj i ulozi Perija u seriji rekla da je trebalo da imaju sasvim drugačiji odnos.

"Čendler i Monika su trebali da imaju kratku romansu u Londonu. Ali, zbog dobre reakcije publike, to je bio početak njihove ljubavne priče. Pre nego što smo počeli da snimamo, šapnuo mi je šalu. Često je radio takve stvari. Bio je zabavan i nežan", napisala je Koks.

Metju Peri je nedavno preminuo prošlog meseca u 54. godini, posle utapanja u svom domu u Los Anđelesu. Nakon sprovedenih toksikoloških testova, okolnosti njegove smrti istražuje Medicinska kancelarija okruga Los Anđeles.

Peri je bio poznat po ulozi Čendlera Binga u seriji "Prijatelji" od 1994. do 2004. godine, a tokom života otvoreno je govorio o zavisnosti. 

Komentari (0)

Svet