Fokus

Pucnjava u Indijanapolisu: Poginula jedna osoba, ranjeno pet, među njima i policajac

Komentari

Autor: Tanjug

24/03/2024

-

12:55

Pucnjava u Indijanapolisu: Poginula jedna osoba, ranjeno pet, među njima i policajac
Pucnjava u Indijanapolisu: Poginula jedna osoba, ranjeno pet, među njima i policajac - Copyright Tanjug AP/Kelly Wilkinson/The Indianapolis Star via AP

veličina teksta

Aa Aa

U pucnjavi koja se rano jutros dogodila u Indijanapolisu jedna osoba je poginula, a pet je ranjeno, među njima i jedan policajac, saopštila je lokalna policija.

"Dva pripadnika policije Indijanapolisa u uniformi našla su se van dužnosti u lokalnom baru kada je, oko 01.30 posle pomoći, došlo do nereda na obližnjem parkingu", izjavio je načelnik policije Indijanapolisa Kristofer Bejli na konferenciji za novinare, prenosi AP.

Prema rečima ovog policijskog zvaničnika oba policajca su razmenila vatru sa najmanje jednim osumnjičenim, a u pucnjavi je jedan policajac upucan u gornji deo butine i zadobio je dodatnu povredu ramena kada je pao.

"Povređeni policajac je u stabilnom stanju i očekuje se da će uskoro biti otpušten iz bolnice", izjavio je Bejli.

Nedugo nakon pucnjave jedan čovek je dovezen u lokalnu bolnicu sa povredama od vatrenog oružja i on je kasnije preminuo uprkos naporima lekara.

Još četiri osobe pronađene su na parkingu sa ranama od vatrenog oružja koje nisu opasne po život i svi su prevezeni u obližnje bolnice.

Ranjeni su dva 45-godišnja muškarca, 42-godišnji muškarac i 33-godišnja žena, rekao je Bejli.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet