Fokus

Smrtonosna žurka američke odbornice: Pucnjava u bašti kuće funkcionerke, jedna osoba ubijena, tri ranjene

Komentari

Autor: Tanjug

31/10/2021

-

08:17

Smrtonosna žurka američke odbornice: Pucnjava u bašti kuće funkcionerke, jedna osoba ubijena, tri ranjene
Smrtonosna žurka američke odbornice: Pucnjava u bašti kuće funkcionerke, jedna osoba ubijena, tri ranjene - Copyright Prinstscreen YouTube/ NBC Bay Area

veličina teksta

Aa Aa

Policija u severnoj Kaliforniji pokrenula je istragu o pucnjavi koja se dogodila u subotu u kući jedne članice gradskog veća, u kojoj je jedna osoba ubijena, a tri su ranjene, od kojih dve teško.

Policijska uprava grada saopštila je da se pucnjava dogodila oko 12.55 sati tokom velike zabave u bašti kuće Rebeke Armendariz, članice gradskog veća Gilroja, oko 130 kilometara južno od San Franciska, prenosi AP.

 

 

Policija je saopštila da je jedan osumnjičeni ubio čoveka u kući i ranio još tri osobe koje su prebačene u lokalnu bolnice, preneo je San Francisko kronikl.

Nije navedeno ime ubijenog čoveka niti bilo koga od povređenih, a dve ranjene osobe zadobile su povede opasne po život, preneo se NY post.

Zabava je organizovana povodom Noći veštica.

"Mi sada najpre brinemo o ranjenima i njihovim prodicama. Nadamo se da će se zajednica Gilroja pružiti neophodnu podršku svima koje je ovaj događaj pogodio", rekla je za NBC Rebeka Armendariz, članica gradskog veća Gilroja koja je organizovala proslavu.



 

 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet