Fokus

Dve osobe ubijene za vreme večere za Dan zahvalnosti u SAD

Komentari

Autor: Tanjug

25/11/2022

-

17:24

Dve osobe ubijene za vreme večere za Dan zahvalnosti u SAD
Dve osobe ubijene za vreme večere za Dan zahvalnosti u SAD - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Za sada neindetifikovani muškarac, za koga se sumnja da je bivši supružnik jedne od žrtava, ubio je dvoje ljudi i isto toliko ranio u okolini američkog grada Hjustona, saopštila je policija.

On je ušao u kuću i počeo da puca na ljude koji su tamo u četvrtak uveče slavili američki nacionalni praznik Dan zahvalnosti, a žena i muškarac su podlegli ranama na licu mesta, dok su još dve osobe u pucnjavi povređene, navodi se u saopštenju policije, prenosi AP.

Jedan muškarac je hospitalizovan u kritičnom stanju, a dečak (15) se nalazi stabilnom stanju u bolnici, izjavila je zvaničnica policije u Hjustonu. Policija nije saopštila identitet osumnjičenog i on još nije uhapšen, ali se sumnja da je reč o bivšem suprugu žene koja je ubijena.

"Porodice su slavile, tek su završile sa jelom. Osumnjičeni, za koga se osnovano sumnja da je bivši muž preminule žene, ušao je na zadnja vrata i počeo da puca na ljude u kući“, saopštila je policija.

Prema saopštenju u kući su bile još četiri osobe, a one su čim su čule pucnjavu, otrčale u druge prostorije, kako bi se sklonile na sigurno.

"Osumnjičeni je ispalio više metaka i čak ponovo napunio oružje na mestu incidenta", navedeno je u saopštenju policije.

Veruje se da su se prijatelji ili rođaci okupili za prazničnu večeru, a policija još pouzdano ne zna da li su žrtve u srodstvu ili ko je vlasnik kuće, navodi AP.

Komentari (0)

Svet